Четверг, 22.01.2026, 13:05
Приветствую Вас Гость | RSS

Сайт инвесторов "УКО"

Сроки сдачи!!! - Страница 36 - Форум инвесторов "УКО"

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Сроки сдачи!!!
IvankaДата: Суббота, 19.11.2011, 18:16 | Сообщение # 526
Активный инвестор
Статус: Offline
Quote (wir4)
--------------- Напоминаю.---------------
Собрание 21 ноября (понедельник) в 18:30 у входа в Мега Сити на Харьковском шоссе 19.

И еще. Никто нам не запрещает подъехать немного раньше и обсудить стратегию по вопросам собрания...

Останнім часом збори з присутністю Войцехівського були на 8 поверсі Мега Сіті, зараз щось змінилося?

ЛевДата: Воскресенье, 20.11.2011, 20:49 | Сообщение # 527
Активный инвестор
Почему все молчат?Завтра в 18.30 возле Мега Сити,да?Кто то Войцеховского приглашал?Даже без него давайте встретимся,познакомимся.Попытаемся что то спланировать.Будьте активными не молчите.Давайте не забывать о инвесторах с других городов,которые приедут,а собрания нет.Пишите.

KydryaviiДата: Воскресенье, 20.11.2011, 22:42 | Сообщение # 528
Активный инвестор
Я точно приду..не знаю как другие..но нужно приходить.а то дома строят так-же пассивно как инвесторы приходят на собрания.. biggrin .

Сообщение отредактировал Kydryavii - Понедельник, 21.11.2011, 11:05

saint_pДата: Понедельник, 21.11.2011, 01:01 | Сообщение # 529
Инвестор
Я тоже буду в любом случае буду!!!!!! Пусть даже просто с целью познакомиться!!!

ВСЕМ НА СОБРАНИЕ!!!

KydryaviiДата: Вторник, 22.11.2011, 12:03 | Сообщение # 530
Активный инвестор
И так вывод по собранию...
НО ВЫВОД ТОЛЬКО ОДИН КАК БУДУТ ИДТИ ПРОДАЖИ И ТАК БУДУТ СТРОИТЬ,, НЕ БУДЕТ ПРОДАЖ НЕ БУДУТ СТРОИТЬ,,,, ВСЕ,,,,, ПЛЮС НАШИ ДЕНЬГИ ЕЩЕ ИДУТ НА СТРОЙКУ РАЗВЛЕКАТЕЛЬНОГО ЦЕНТРА,,,,,ПРОСТО ОН ХОЧЕТ ЗА НАШ СЧЕТ ПОСТРОИТЬ СЕБЕ РАЗВЛЕКАЛОВКУ,,, ТАК_ЧТО НАШИ ДЕЛА КАК ВСЕГДА "ПРЕКРАСНО"

Ой забыл мы еще оплачиваем постройку паркинга..Ну и по первой секции все просто жопа..так кроме монолита больше не чего не делается и я так понял они и не собираются делать..

Добавлено (22.11.2011, 12:03)
---------------------------------------------
В связи с решением инвесторов по ХШ19 на собрании 21.11.2011 хоть как-то отстоять свои права обратиться в суд каждому в индивидуальном порядке."Болванка" позовної заяви пропонується:

До Дніпровського районного суду м. Києва Позивач: Фамілія, ім”я та по батькові,
адреса: _______________________________________
тел.:____________________________________________
Відповідач: ТОВ «УкоінвестБуд», юридична адреса: 02140, м.
Київ, вул.. Л.Руденко, 6-А р/р 26000144 в філії ВАТ «МКБ»
«Києвська дирекція» МФО 380151 код ЄДРПОУ 25637276
ІПН 256372726517
Свідоцтво платника ПДВ №38819741

ПОЗОВНА ЗАЯВА
про стягнення пені та моральної шкоди

__ січня 200__ року між мною, (Фамілія, ім”я та по батькові) (надалі – Позивач) та ТОВ «УкоінвестБуд» (надалі – Відповідач) був укладений договір № ______ дата________________ дольової участі у фінансуванні будівництва житлового будинку, за яким Відповідач зобов’язався збудувати об’єкт будівництва і передати частину цього об’єкту Позивачу, а саме: ____ - кімнатну квартиру за адресою: м. Київ, вул. Харківське шосе, буд.19, секція №__,кв.__, на _____ поверсі, загальною площею ____ м. кв., а також за цим договором Відповідач взяв на себе зобов’язання забезпечити завершення будівництва, ввести об’єкт в експлуатацію.
Позивач передав кошти в сумі ___________________ (суму вказати словами) гривень, ___ копійок у довірче управління Відповідачу для подальшого інвестування, на умовах зазначеного договору, конкретного об’єкту інвестування (двокімнатної квартири). Запланований термін введення будинку в експлуатацію визначався I кварталом 2006 року.
Свої зобов’язання Позивач, відповідно до умов договору, виконав своєчасно та в повному обсязі, тобто сплатив 100% необхідні кошти за ( скількох? )-кімнатну квартиру (фактична вартість ( )-кімнатної квартири склала ________________________ (суму вказати словами) гривень, _______ копійок), що підтверджено СПРАВКОЮ ТОВ «УкоінвестБуд» за станом від ___ (місяця) 200___ року про інвестування загальної площі об’єкту інвестування по договору №_____ дольової участі у фінансуванні будівництва.
Щоб поліпшити умови проживання і отримати квартиру і, Позивач продав свою
квартиру , а також віддав всі попередньо зароблені кошти в будівництво з метою своєчасного отримання квартири відповідно договору № ____ від __ січня 200__ року дольової участі у фінансуванні будівництва житлового будинку.
На даний час Позивач разом зі своєю сім’єю не має постійного проживання, що завдає мені значних витрат і незручностей, а також самим негативним чином впливає на моє здоров’я.
Відповідно до ст. 875 Цивільного кодексу України визначені ознаки договору будівельного підряду, за яким підрядник зобов’язується збудувати і здати у встановлений термін об’єкт або виконати інші будівельні роботи відповідно до проекту кошторисної документації.
Правовідносини, що склалися, регулюються Законом України «Про захист прав споживачів», оскільки, відповідно до п.22 ст. I Закону України «Про захист прав споживачів»: «Споживач – фізична особа, яка придбаває, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, безпосередньо не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника». У даному випадку, Замовник, що інвестує, тобто сплачує фактичну вартість об’єкту (скількох кімнатної? квартири), - є споживачем, що придбаває квартиру для особистого проживання. Позивач всі свої попередньо зароблені кошти, а також кошти від проданої квартири використав для купівлі нової квартири в , а саме в м. Києві, за адресою вказаною згідно договору №____ від ___.01.200__ року з ТОВ «УкоінвестБуд».
Відповідно до п.2 Постанови Пленуму Верховного Суду України №5 від 12.04.1996 року «Про практику розгляду цивільних справ за позовами про захист прав споживачів» до відносин,
до відносин, які регулюються Законом України «Про захист прав споживачів» належать, зокрема, ті, що виникають з договору доручення та підряду, оскільки закон не визначає певних меж своєї дії. Також згідно тлумачення Верховним Судом України терміну «споживач», права якого захищаються на підставі Закону, є лише громадянин (фізична особа), котра придбаває, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити (роботи, послуги, для особистих потреб. Закон регулює відносини споживача з підприємством, організацією, установою чи громадянином-підприємцем, які виготовляють та продають товари, виконують роботи і надають послуги, незалежно від форм власності та організаційних форм підприємства. Також Постанова зазначає, що відносини щодо захисту прав споживачів виникають також із актів законодавства або угод, які не суперечать Закону.
Відповідно до п.17 ст.I Закону України «Про захист прав споживачів» поняття послуг визначено, як діяльність виконавця з надання (передачі)споживачеві певного визначеного договором матеріального чи нематеріального блага, що здійснюється за індивідуальним замовленням споживача для задоволення його особистих потреб.
Важливою гарантією реалізації прав споживача є їх судовий захист (ст.22 Закону «Про захист прав споживачів»).
Зазначеними діями Відповідача Позивачу заподіяно також моральну шкоду. При цьому остання полягає в безпідставному порушені конституційних прав, переживаннях з приводу ненадання можливості отримати свідоцтво про власність на квартиру, у неможливості повноправно користуватись квартирою. Крім того, права Позивача в повній мірі не реалізовані як споживача, передбаченими Конституцією і Законами України.
В результаті Позивач змушений був витрачати свій час на захист своїх порушених прав як шляхом звернення до державних органів, так і до суду. Моральну шкоду оцінюю в грошовому еквіваленті 70 000 (сімдесят тисяч) гривень.
Керуючись ст..ст. 4-10, 22 Закону України «Про захист прав споживачів»; ст..ст. 3, 15, 118, 119 ЦПК України, -

ПРОШУ:
1.Прийняти позовну заяву до розгляду;
2.Звільнити мене від сплати державного мита відповідно до ст..22 Закону України «Про захист прав споживачів»;
3.Стягнути з Відповідача на користь Позивача неустойку в розмірі 0,1% від суми інвестиції за кожний день відтермінування Відповідачем виконання своїх зобов’язань з 1 квітня 2006 року до ___ грудня 2011 року, що складає суму _________ (сума словами) гривень, ______ копійок за один день відтермінування. На 1 грудня 2011 року загальна кількість днів відтермінування виконання своїх зобов’язань Відповідачем складає _______ день (в 2006 р.-245 днів, в 2007 р. – 365 днів, 2008 р. – 366 днів, в 2009 році – 365 днів, в 2010 році - 365 днів, в 2011 році -334 дні).Загальна сума, яка підлягає стягненню з Відповідача на користь Позивача складає на 1 грудня 2011 року ______ (суму вказати словами) гривень, ___ копійок (кількість відтермінованих днів х суму в грн.за кожний день відтермінування);
4.Стягнути з Відповідача на користь Позивача моральне відшкодування в розмірі 70 000 (сімдесят тисяч) гривень;
5.Стягнути з Відповідача на користь Позивача витрати на оплату інформаційно-технічного забезпечення розгляду справи в сумі 30 гривен.

Додатки:
1.Договір № ___ від ___ _____________ 2005 року дольової участі у фінансуванні будівництва житлового будинку – 4 аркуші;
2.Додаткова угода (якщо була) № від ___ ________ 200__ року до договору № ___ від ___ ________________200___ року дольової участі у фінансуванні будівництва житлового будинку – 1 аркуш;
3.Довідка від ТОВ «УкоінвестБуд» про 100% інвестування Позивачем загальної площі інвестування по договору № ____ дольової участі у фінансуванні будівництва від ____ ________________ 200_року.
4.Оригінал квитанції про сплату інформаційно-технічного забезпечення судового процесу – 1 аркуш.

«_______»________________2011 року (Фамілія, Ініціали)

Сообщение отредактировал Kydryavii - Вторник, 22.11.2011, 11:58

BURNINGДата: Вторник, 22.11.2011, 12:07 | Сообщение # 531
Активный инвестор
Здравствуйте, попал на собрание, поэтому отпишусь о его сути для тех кто не смог приехать. Не пытаюсь пиарить или клеветать Уко, простая констатация фактов и слов Войцеховского А.П. и его команды.
Пришло на собрание человек 50, это прогресс, что не может не радовать, такими темпами годика через 3-4 может и инициативную группу создадим :-)
Итак:
1) Счета Уко заблокированные по судовым искам. По каким точно названо не было, их там оказывается много.
2)Отношения с властью "никакие". Подтвердил факт о том, что забрали землю на Лыбедской, а также, что на Троещине прокуратура возбудила уголовное дело. Мотивируя это тем, что чиновники голодные, но как по мне тут на лицо факт "отжима" его бизнеса и плохая управленческая работа.
3)По ХШ нет договора на землю.
4)Опять кризис, продаж нет, стройматериалов нет, поэтому стройка стоит. Других вариантов, кроме как достройки комплекса за счет увеличения продаж он не видит. (Тут я думаю надо ему подсказать варианты)
На достройку нужно 200 млн. грн, на продажу есть на 400 млн. грн. Сколько из них в залоге у банка отказался назвать, но банку Уко должно 450 млн. грн. На рекламу тратит 200-300 тыс. грн. в месяц и на зарплату рабочим 2-3 млн. грн.(явно не строителям)
5) Приглашены были руководители по строительству разных секций. Кроме как получасового трепа толку не было видно, ибо основной нитью всей дискуссии было отсутствие финансирования. Что и понятно, были бы деньги было бы о чем и рассказывать, а так одни обещания.
6)Из обещаний. Достроить в 1-2 квартале 2012, за неделю выгнать и закончить монолит на 1 секции, до конца года поставить окна в 5,6 секциях ну и тд и тп во всем нам известном стиле.
Вот основные моменты из собрания.
А теперь отлистаем форум месяц назад и посмотрим как я призывал народ проснуться ибо все к этому шло, тогда видать не все это осознавали.
От себя добавлю. Поражает количество людей, которые или не могут или не хотят трезво оценить действительность. Начинают обсуждать вопросы о том, почему одна секция на пол кирпича впереди другой или какого цвета у меня в квартире будет стенка. Формат собраний медленно но уверенно перерос в собрание кучки для "выпустить пар", обидно, что конструктивизма не видно. А ведь эта проблема не только 1 или 5 секции. Это касается всех инвесторов по всем объектам. Или вы думаете, что у него деньги на Олевскую есть а на ХШ и Лохвицкую нету? Я уже предлагал собирать внеочередное собрание для тех кто желает действовать. Но проявили желание 3 человека, поэтому рвать рубашку и бежать с флагом я отказываюсь, пока не соберется хотя бы 10 инвесторов, готовых активно участвовать в судьбе своих инвестиций. Также не понимаю людей переживающих, о том, что своими действиями мы сделаем хуже себе. Каким образом уважаемые? Если кто еще не понял Уко уже в полной Ж. Повторюсь, но это сугубо мое личное мнение.

грустьДата: Вторник, 22.11.2011, 14:40 | Сообщение # 532
Активный инвестор
Я чето не пойму Вашу логику - если 3 человека то действовать не буду . если 10 чел то вперед со знаменем , только куда , у Вас есть печатный стонок , тогда я с Вами . Сами себе противоречите , пишите что денег нет и достраивать незачто и тутже примим меры . Какие ? Писать иски , на кого ,? Инвест договор -это бумага по которой мы Вы доверили свои деньги в управление , по обоюдному согласию , короче не хочу влазить во всю юр хрень . Если Вы думаете что с написанием позовных заяв чтото изменится - говорю Вам точно НИЧЕГО , писали люди и президенту и в райадминистрацию , ну арестовали все щета -кому от этого легче ?? Ну заберут стройку у Войцеха , кому отдадут? Всеравно достраивать прийдется за свои деньги , и принимать все эти руины и неразбериху комунибудь надо , вопрос только кому ? И зачем , ктото еще верит в порядошных саморетян ? Есть структура УКО , работают в ней люди , за копейки , чтото делают , как могут отбиваются - ну хоть это не надо валить .

BURNINGДата: Вторник, 22.11.2011, 14:52 | Сообщение # 533
Активный инвестор
для грусть и прочих....
Я не прошу вас ничего делать, у вас есть терпение сидеть, ждите на здоровье... А 3 человека мало действительно для активных действий, даже нету смысла пытаться что-то делать тогда, а с 10 уже есть шанс довести до логического завершения нашу вместе разработанную стратегию, это как инициативная группа. Вы тоже могли бы создать свою группу и хватать за руки на улице покупателей или у метро стоять с плакатом на спине заманивая новых клиентов. Или вы предлагаете тупенько еще лет 7 посидеть? Тогда уж увольте я вас не понимаю, попахивает шпионом уко.
Вообщем давайте не переходить на личности, а идеи одной на форуме не будет, это однозначно, ибо кругом лебеди, раки и щуки. Еще раз повторяю!!! Предложение о создании инициативной группы еще в силе, кто желает вступать присоединяйтесь, после 10 человек давших согласие проводим собрание и разрабатываем стратегию о защите наших инвестиций.

НадяДата: Вторник, 22.11.2011, 16:53 | Сообщение # 534
Активный инвестор
На достройку нужно 200 млн.грн.? Не великовата ли сумма? Учитывая, что недостроено 4 секции, где в каждой около 200 квартир. В итоге получается 800 квартир на все 4 секции. 200млн/800=250000грн. Эта та сумма, которую нужно доплатить каждому на достройку, если учесть, что все квартиры проданы! Что за бред!!! Откуда у них ещё на продажу насобиралось квартир аж на 400млн?

TimeДата: Вторник, 22.11.2011, 17:49 | Сообщение # 535
Активный инвестор
Это не квартир на 400 млн грн на продажу, а большей частью площадей в ТРЦ (насколько я понимаю)
там 1 кв.м. сейчас стоит 2000-3000 у.е.
Если его предварительно достроить внутри, и запустить торговую часть то и больше по деньгам получиться

BURNINGДата: Вторник, 22.11.2011, 17:53 | Сообщение # 536
Активный инвестор
эта цифра на весь комплекс ХШ

НадяДата: Вторник, 22.11.2011, 22:20 | Сообщение # 537
Активный инвестор
Лучшая реклама для привлечения инвесторов - это результат. Торговый центр надо открыть, ввести в эксплуатацию хотя бы часть помещений. Тоже самое нужно сделать с построенными секциями 3 и 4.

BURNINGДата: Вторник, 22.11.2011, 22:31 | Сообщение # 538
Активный инвестор
Quote (Надя)
Лучшая реклама для привлечения инвесторов - это результат. Торговый центр надо открыть, ввести в эксплуатацию хотя бы часть помещений. Тоже самое нужно сделать с построенными секциями 3 и 4.

А вы сможете сделать это без денег или нам господь Бог поможет?

НадяДата: Среда, 23.11.2011, 09:59 | Сообщение # 539
Активный инвестор
Я надеюсь конечно, что нам Господь Бог поможет! Но деньги ведь были раньше. А вот этот принцип Уко "давайте ещё немного потянем время" не работает. Те же люди, которые хотят открыть магазины в ТЦ, хотят зарабатывать, а не нести убытки из-за простоя. Это и ежу понятно.
А отдел планирования Уко давно надо разогнать. Который раз подряд они переносят "запланированную дату ввода дома в эксплуатацию". Она уже давно не является такой. И никогда не являлась.
Я думаю, что застройщик дотянется до того, что дело дойдёт уже в ближайшее время до массовых судебных разбирательств, перекрытия трасс...

KydryaviiДата: Четверг, 24.11.2011, 15:42 | Сообщение # 540
Активный инвестор
http://www.domik.net/novosti....96.html

Поиск: